Julie & Maikel

“Wij deden een hele mooie shoot in het begin van de winter. De locatie + moment werden gekozen door Jolien. Het was een prachtige locatie waar de mooie herfstkleuren nog heel goed tot hun recht kwamen. Nog voor we goed en wel op de locatie kwamen stelden ze ons al goed op ons gemak. Wij wouden spontane beelden die naturel overkwamen, en dat zijn ze, gewoon mooie gelukkige foto’s zonder meer. Het hele plaatje klopt dankzij Jolien. Topwerk!”

Ellen & Melvin

“Voor de shoot van onze pasgeboren dochter contacteerde we Jolien. Ze kon onze ideeën mooi in beeld brengen. Ze zorgde voor de juiste setting en samen met haar rustige aanpak gaf dit ons een gevoel van vertrouwen. De foto’s overtroffen onze verwachtingen. Jolien deed ons dochtertje nog wat extra schitteren!”

Joeri & Timo

“Mijn partner en ik hebben samen met Jolien een toffe koppelshoot gedaan in Genk. Het was een koude dag maar Jolien deed goed haar best om ons enthousiast en creatief te laten poseren. We hebben dan ook veel mooie momenten kunnen vastleggen en hebben de mooiste foto laten uitvergroten voor in onze living. De kwaliteit was super ! Echt een aanrader om te geven en ook om te krijgen. Merci Jolien voor de leuke spontane foto’s.”

Sofie & Nicky

“Jolien begeleidt je van begin tot eind tijdens een fotoshoot. Ze geeft tips i.v.m. kleding, zoekt (mee) naar leuke locaties, .. Er wordt besproken wat er kan en niet kan, .. Alles om ervoor te zorgen dat de foto’s in het geheel goed tot hun recht komen. We waren in het begin wat zenuwachtig, maar Jolien stelde ons snel gerust. Het was een zeer koude dag, maar op de foto’s is daar niets van te merken. Ze heeft ervoor gezorgd dat we samen goed op beeld overkomen. Het werden leuke, warme en spontane foto’s. We zijn er heel erg blij mee!”

Ellen & Awash

“Jolien is er op het juiste moment om een foto te maken, zonder dat je in de gaten hebt dat ze er is. Ze straalt vertrouwen uit en dat heb je nodig bij het maken van foto’s van kindjes. En wat een prachtige foto’s zijn het geworden! Jolien legt niet alleen de momenten vast, maar ook de sfeer en de emotie. Een kinderkledingcollectie shooten was nieuw voor haar, maar ze deed dat fantastisch. Dank je wel!

De bedrijfsvideo die Jolien maakte, geeft exact weer waarvoor Awash staat. Ook sta ik als bedrijfsleider erop zoals ik ben, dus dat is top. Heel erg bedankt!”